160 Episoder

  1. Sunn start på året + Lytterspørsmål

    Publisert: 21.1.2021
  2. Fra rester til digge retter

    Publisert: 7.1.2021
  3. O Julemat med din glede

    Publisert: 17.12.2020
  4. Julestemning på en halvtime

    Publisert: 3.12.2020
  5. Trøstemat og cravings

    Publisert: 19.11.2020
  6. Suppe med tre teknikker

    Publisert: 5.11.2020
  7. Fristende frokost

    Publisert: 22.10.2020
  8. Middagspanikken

    Publisert: 12.10.2020
  9. Hvordan steke den perfekte biffen?

    Publisert: 12.10.2020
  10. Roten til alt godt

    Publisert: 12.10.2020
  11. Lam med en smak av verden

    Publisert: 12.10.2020
  12. Svinefilet i pho – og en liten hyllest til grisen!

    Publisert: 24.4.2017
  13. Lammeburger med pitabrød og eplecoleslaw – og hvordan tenke nytt rundt kjøttdeig

    Publisert: 16.9.2016
  14. Boeuf Bourguignon – og hvordan lage kongen av gryteretter

    Publisert: 16.9.2016
  15. Greskinspirert lammepanne med avokadotzatziki – og hvordan gjenbruke lammelåret

    Publisert: 16.9.2016
  16. Egg kan mer enn du tror – og enkle tips til bruk av egg

    Publisert: 4.9.2016
  17. Marinade, rub og grillsaus – og hvor enkelt det er å lage det helt selv

    Publisert: 15.6.2016
  18. Gadgets til grillen – og alt det du ikke visste du trengte til sommerens grillsesong

    Publisert: 15.6.2016
  19. Valg av grill – og gutta får tips av verdensmester i grilling, Bjørn Tore Teigen

    Publisert: 15.6.2016
  20. Grilling – og gutta har med seg grillelsker og matblogger Heia Mat

    Publisert: 15.6.2016

7 / 8

I Matprat-podden får du vite mer om maten du spiser, og inspirasjon til å kaste deg ut i nye eventyr på kjøkkenet. Matprat-ekspertene gir deg rådene du trenger for å naile det.