MatPrat - podcast om mat
En podkast av MatPrat - Torsdager
160 Episoder
-
Sunn start på året + Lytterspørsmål
Publisert: 21.1.2021 -
Fra rester til digge retter
Publisert: 7.1.2021 -
O Julemat med din glede
Publisert: 17.12.2020 -
Julestemning på en halvtime
Publisert: 3.12.2020 -
Trøstemat og cravings
Publisert: 19.11.2020 -
Suppe med tre teknikker
Publisert: 5.11.2020 -
Fristende frokost
Publisert: 22.10.2020 -
Middagspanikken
Publisert: 12.10.2020 -
Hvordan steke den perfekte biffen?
Publisert: 12.10.2020 -
Roten til alt godt
Publisert: 12.10.2020 -
Lam med en smak av verden
Publisert: 12.10.2020 -
Svinefilet i pho – og en liten hyllest til grisen!
Publisert: 24.4.2017 -
Lammeburger med pitabrød og eplecoleslaw – og hvordan tenke nytt rundt kjøttdeig
Publisert: 16.9.2016 -
Boeuf Bourguignon – og hvordan lage kongen av gryteretter
Publisert: 16.9.2016 -
Greskinspirert lammepanne med avokadotzatziki – og hvordan gjenbruke lammelåret
Publisert: 16.9.2016 -
Egg kan mer enn du tror – og enkle tips til bruk av egg
Publisert: 4.9.2016 -
Marinade, rub og grillsaus – og hvor enkelt det er å lage det helt selv
Publisert: 15.6.2016 -
Gadgets til grillen – og alt det du ikke visste du trengte til sommerens grillsesong
Publisert: 15.6.2016 -
Valg av grill – og gutta får tips av verdensmester i grilling, Bjørn Tore Teigen
Publisert: 15.6.2016 -
Grilling – og gutta har med seg grillelsker og matblogger Heia Mat
Publisert: 15.6.2016
I Matprat-podden får du vite mer om maten du spiser, og inspirasjon til å kaste deg ut i nye eventyr på kjøkkenet. Matprat-ekspertene gir deg rådene du trenger for å naile det.