160 Episoder

  1. Pavlova – og historien om hvordan en kake blir til

    Publisert: 22.4.2016
  2. Hjemmelagde pølser – og noen veldig gode akevittmarinert rosiner.

    Publisert: 22.4.2016
  3. Biffsalat – og hvordan få i seg nok jern ved hjelp av en nydelig middag!

    Publisert: 8.4.2016
  4. En anvendelig appelsin – og hvordan den er like god i salat som i kake.

    Publisert: 8.3.2016
  5. Posjerte egg – og hvordan finne eggets perfekte koketid.

    Publisert: 8.3.2016
  6. Klassisk lammestek – og hvordan bene ut låret helt på egenhånd.

    Publisert: 1.3.2016
  7. Gjenoppskrift – Erlend viser Øistein hvordan ett sett ingredienser, kan bli til to middager.

    Publisert: 3.2.2016
  8. Kalkun – og hvordan få både stuffing og fugl ferdig helt samtidig.

    Publisert: 21.12.2015
  9. Erlend forteller deg hvordan du GARANTERT får sprø svor!

    Publisert: 10.12.2015
  10. Pinnekjøtt – og en superenkel huskeregel for utvanning av kjøttet

    Publisert: 6.12.2015
  11. Surring av fylt lammestek – og en liten leksjon om lammets plass i historien

    Publisert: 20.10.2015
  12. Utbening av lammelår – og om bruk av sag i matlagningen

    Publisert: 16.10.2015
  13. PHAT THAI MED NUDLER OG KYLLING – og om norske råvarer i eksotisk street food

    Publisert: 2.7.2015
  14. SPARERIBS MED KÅLSALAT – og om hvordan deling av oppskrifter kan vise seg å være risikabelt

    Publisert: 2.7.2015
  15. TACO MED REVET KYLLING – og om hvordan den norske folketacoen skiller seg fra mexicanske tacos

    Publisert: 2.7.2015
  16. KYLLING RAMEN - og slektstreet til Tyrannosaurus Rex

    Publisert: 31.3.2015
  17. BIFF MED KIMCHI - og hvorfor gjæret koreansk kål passer så bra til norsk kjøtt

    Publisert: 31.3.2015
  18. SCOTCH EGG - egg-o-rama

    Publisert: 31.3.2015
  19. STRIMLET SVINEKJØTT MED ASIATISK SMAK - og hemmeligheten bak kombinasjonen søtt og syrlig

    Publisert: 31.3.2015
  20. HELSTEKT YTREFILET MED BRINGEBÆR- OG BYGGRISSALAT - og kunsten å steke perfekt kjøtt

    Publisert: 31.3.2015

8 / 8

I Matprat-podden får du vite mer om maten du spiser, og inspirasjon til å kaste deg ut i nye eventyr på kjøkkenet. Matprat-ekspertene gir deg rådene du trenger for å naile det.