MatPrat - podcast om mat
En podkast av MatPrat - Torsdager
160 Episoder
-
Pavlova – og historien om hvordan en kake blir til
Publisert: 22.4.2016 -
Hjemmelagde pølser – og noen veldig gode akevittmarinert rosiner.
Publisert: 22.4.2016 -
Biffsalat – og hvordan få i seg nok jern ved hjelp av en nydelig middag!
Publisert: 8.4.2016 -
En anvendelig appelsin – og hvordan den er like god i salat som i kake.
Publisert: 8.3.2016 -
Posjerte egg – og hvordan finne eggets perfekte koketid.
Publisert: 8.3.2016 -
Klassisk lammestek – og hvordan bene ut låret helt på egenhånd.
Publisert: 1.3.2016 -
Gjenoppskrift – Erlend viser Øistein hvordan ett sett ingredienser, kan bli til to middager.
Publisert: 3.2.2016 -
Kalkun – og hvordan få både stuffing og fugl ferdig helt samtidig.
Publisert: 21.12.2015 -
Erlend forteller deg hvordan du GARANTERT får sprø svor!
Publisert: 10.12.2015 -
Pinnekjøtt – og en superenkel huskeregel for utvanning av kjøttet
Publisert: 6.12.2015 -
Surring av fylt lammestek – og en liten leksjon om lammets plass i historien
Publisert: 20.10.2015 -
Utbening av lammelår – og om bruk av sag i matlagningen
Publisert: 16.10.2015 -
PHAT THAI MED NUDLER OG KYLLING – og om norske råvarer i eksotisk street food
Publisert: 2.7.2015 -
SPARERIBS MED KÅLSALAT – og om hvordan deling av oppskrifter kan vise seg å være risikabelt
Publisert: 2.7.2015 -
TACO MED REVET KYLLING – og om hvordan den norske folketacoen skiller seg fra mexicanske tacos
Publisert: 2.7.2015 -
KYLLING RAMEN - og slektstreet til Tyrannosaurus Rex
Publisert: 31.3.2015 -
BIFF MED KIMCHI - og hvorfor gjæret koreansk kål passer så bra til norsk kjøtt
Publisert: 31.3.2015 -
SCOTCH EGG - egg-o-rama
Publisert: 31.3.2015 -
STRIMLET SVINEKJØTT MED ASIATISK SMAK - og hemmeligheten bak kombinasjonen søtt og syrlig
Publisert: 31.3.2015 -
HELSTEKT YTREFILET MED BRINGEBÆR- OG BYGGRISSALAT - og kunsten å steke perfekt kjøtt
Publisert: 31.3.2015
I Matprat-podden får du vite mer om maten du spiser, og inspirasjon til å kaste deg ut i nye eventyr på kjøkkenet. Matprat-ekspertene gir deg rådene du trenger for å naile det.