MatPrat - podcast om mat
En podkast av MatPrat - Torsdager
160 Episoder
-
Slik får du perfekt entrecôte
Publisert: 9.11.2023 -
Lag ditt eget pinnekjøtt
Publisert: 26.10.2023 -
Norsk tradisjonsmat
Publisert: 12.10.2023 -
Kimchi og fermentering for nybegynnere
Publisert: 28.9.2023 -
Årets kokk briljerer med høyrygg
Publisert: 14.9.2023 -
Maten magen din digger
Publisert: 31.8.2023 -
Fyll opp fryseren med grovbakst
Publisert: 17.8.2023 -
Sommerdessert på kort varsel
Publisert: 22.6.2023 -
Italienske favoritter
Publisert: 8.6.2023 -
Grillmat i parken
Publisert: 25.5.2023 -
17. mai med norsk mat og drikke
Publisert: 11.5.2023 -
Grillmat – litt sunnere
Publisert: 27.4.2023 -
Mindful eating
Publisert: 13.4.2023 -
Påske på hytta
Publisert: 30.3.2023 -
Alt blir bedre med
Publisert: 16.3.2023 -
Skrei – havets Rolls Royce
Publisert: 2.3.2023 -
Gjærbakst – slik lykkes du
Publisert: 16.2.2023 -
Turmat i kulda
Publisert: 2.2.2023 -
Matsmart i barnefamilien
Publisert: 26.1.2023 -
Mat og økonomi – for dere som er to
Publisert: 26.1.2023
I Matprat-podden får du vite mer om maten du spiser, og inspirasjon til å kaste deg ut i nye eventyr på kjøkkenet. Matprat-ekspertene gir deg rådene du trenger for å naile det.