160 Episoder

  1. Slik får du perfekt entrecôte

    Publisert: 9.11.2023
  2. Lag ditt eget pinnekjøtt

    Publisert: 26.10.2023
  3. Norsk tradisjonsmat

    Publisert: 12.10.2023
  4. Kimchi og fermentering for nybegynnere

    Publisert: 28.9.2023
  5. Årets kokk briljerer med høyrygg

    Publisert: 14.9.2023
  6. Maten magen din digger

    Publisert: 31.8.2023
  7. Fyll opp fryseren med grovbakst

    Publisert: 17.8.2023
  8. Sommerdessert på kort varsel

    Publisert: 22.6.2023
  9. Italienske favoritter

    Publisert: 8.6.2023
  10. Grillmat i parken

    Publisert: 25.5.2023
  11. 17. mai med norsk mat og drikke

    Publisert: 11.5.2023
  12. Grillmat – litt sunnere

    Publisert: 27.4.2023
  13. Mindful eating

    Publisert: 13.4.2023
  14. Påske på hytta

    Publisert: 30.3.2023
  15. Alt blir bedre med

    Publisert: 16.3.2023
  16. Skrei – havets Rolls Royce

    Publisert: 2.3.2023
  17. Gjærbakst – slik lykkes du

    Publisert: 16.2.2023
  18. Turmat i kulda

    Publisert: 2.2.2023
  19. Matsmart i barnefamilien

    Publisert: 26.1.2023
  20. Mat og økonomi – for dere som er to

    Publisert: 26.1.2023

3 / 8

I Matprat-podden får du vite mer om maten du spiser, og inspirasjon til å kaste deg ut i nye eventyr på kjøkkenet. Matprat-ekspertene gir deg rådene du trenger for å naile det.