MatPrat - podcast om mat
En podkast av MatPrat - Torsdager
160 Episoder
-
Honning, birøkt og bærekraft
Publisert: 5.9.2024 -
Alt du lurer på om honning
Publisert: 5.9.2024 -
Tre flopps og tre topps på TikTok
Publisert: 22.8.2024 -
Det beste vi spiste i sommer
Publisert: 8.8.2024 -
Klar for fotball-EM? Dette serverer du til kampen
Publisert: 13.6.2024 -
Mettende frokost før festival
Publisert: 30.5.2024 -
Pizza på grillen - perfekt til date
Publisert: 16.5.2024 -
Rengjør grillen på 10 minutter
Publisert: 2.5.2024 -
Imponer med pølser til 17. mai
Publisert: 2.5.2024 -
5 smaksbomber og en guilty pleasure
Publisert: 18.4.2024 -
Fem grep for å uppe tacoen
Publisert: 4.4.2024 -
Den beste brunchen
Publisert: 21.3.2024 -
Alt du trenger å vite om Bocuse d’Or Europa
Publisert: 7.3.2024 -
Til deg som elsker sjokoladekake
Publisert: 22.2.2024 -
Dilla på grøt
Publisert: 8.2.2024 -
Hva er i sesong i Norge vinterstid?
Publisert: 25.1.2024 -
En hel kylling – tre middager til to personer
Publisert: 11.1.2024 -
Mest stilte spørsmål om julematen
Publisert: 21.12.2023 -
Porchetta – Italias ribberett
Publisert: 7.12.2023 -
Bak kulissene i MatPrat
Publisert: 23.11.2023
I Matprat-podden får du vite mer om maten du spiser, og inspirasjon til å kaste deg ut i nye eventyr på kjøkkenet. Matprat-ekspertene gir deg rådene du trenger for å naile det.