160 Episoder

  1. Honning, birøkt og bærekraft

    Publisert: 5.9.2024
  2. Alt du lurer på om honning

    Publisert: 5.9.2024
  3. Tre flopps og tre topps på TikTok

    Publisert: 22.8.2024
  4. Det beste vi spiste i sommer

    Publisert: 8.8.2024
  5. Klar for fotball-EM? Dette serverer du til kampen

    Publisert: 13.6.2024
  6. Mettende frokost før festival

    Publisert: 30.5.2024
  7. Pizza på grillen - perfekt til date

    Publisert: 16.5.2024
  8. Rengjør grillen på 10 minutter

    Publisert: 2.5.2024
  9. Imponer med pølser til 17. mai

    Publisert: 2.5.2024
  10. 5 smaksbomber og en guilty pleasure

    Publisert: 18.4.2024
  11. Fem grep for å uppe tacoen

    Publisert: 4.4.2024
  12. Den beste brunchen

    Publisert: 21.3.2024
  13. Alt du trenger å vite om Bocuse d’Or Europa

    Publisert: 7.3.2024
  14. Til deg som elsker sjokoladekake

    Publisert: 22.2.2024
  15. Dilla på grøt

    Publisert: 8.2.2024
  16. Hva er i sesong i Norge vinterstid?

    Publisert: 25.1.2024
  17. En hel kylling – tre middager til to personer

    Publisert: 11.1.2024
  18. Mest stilte spørsmål om julematen

    Publisert: 21.12.2023
  19. Porchetta – Italias ribberett

    Publisert: 7.12.2023
  20. Bak kulissene i MatPrat

    Publisert: 23.11.2023

2 / 8

I Matprat-podden får du vite mer om maten du spiser, og inspirasjon til å kaste deg ut i nye eventyr på kjøkkenet. Matprat-ekspertene gir deg rådene du trenger for å naile det.