160 Episoder

  1. Lag milkshake med kakerestene

    Publisert: 8.5.2025
  2. Smør og grillmat – en perfekt kombo

    Publisert: 24.4.2025
  3. Chimichurri og andre sauser til grillmaten

    Publisert: 10.4.2025
  4. Raske middagstips: 3 middager på 20 minutter

    Publisert: 27.3.2025
  5. Bakt potet – fra tradisjonell til trendy

    Publisert: 7.3.2025
  6. Lag dessert på bål

    Publisert: 27.2.2025
  7. Fransk løksuppe - en skikkelig klassiker

    Publisert: 20.2.2025
  8. Lag sushi hjemme

    Publisert: 30.1.2025
  9. Digge sandwicher

    Publisert: 16.1.2025
  10. Dekadente munnfuller

    Publisert: 12.12.2024
  11. 10 minutter om Pinnekjøtt i trykkoker

    Publisert: 12.12.2024
  12. 10 minutter om Ribbe i airfryer

    Publisert: 28.11.2024
  13. 10 minutter om Beef Wellington

    Publisert: 28.11.2024
  14. 10 triks for å naile jula

    Publisert: 28.11.2024
  15. Hva ville vært ditt siste måltid?

    Publisert: 14.11.2024
  16. Oles gjeste-konsept og Martas franske aften

    Publisert: 31.10.2024
  17. Tre favoritter du kan sylte nå

    Publisert: 17.10.2024
  18. Ny kokk i MatPrat: Ole disker opp med lammesadel, krema kål og sjokksylting

    Publisert: 3.10.2024
  19. Mocktails, ingefærshot og dalgona med honning

    Publisert: 19.9.2024
  20. Slik bruker ekspertene honning i maten

    Publisert: 19.9.2024

1 / 8

I Matprat-podden får du vite mer om maten du spiser, og inspirasjon til å kaste deg ut i nye eventyr på kjøkkenet. Matprat-ekspertene gir deg rådene du trenger for å naile det.