BAK FLASKEN

En podkast av Christian Sørensen

Kategorier:

5 Episoder

  1. Episode 5: Kristian Vangen – Kjøkkensjefen bak gourmetrestauranten Gaptrast og mat- & vinbaren Bark

    Publisert: 1.10.2024
  2. Episode 4: Espen Hermansen - Vinansvarlig Michelin-Restauranten Lysverket

    Publisert: 17.9.2024
  3. Episode 3: Sommelier Sørensen på farten som stuntreporter på Mat- og Siderfestivalen i Bergen

    Publisert: 6.9.2024
  4. Episode 2: Olav Bleie - Alde sider fra Hardanger

    Publisert: 3.9.2024
  5. Episode 1: Julie B. Christensen – "Solo" reisende

    Publisert: 3.9.2024

1 / 1

Velkommen til Bak Flasken – Podcasten der drikke, mat og reiser står i sentrum!Er du nysgjerrig på hva som ligger bak de mest smakfulle drikkevarene, de uforglemmelige matopplevelsene, og de inspirerende reisene? I Bak Flasken tar vi deg med på en reise gjennom gode samtaler med mennesker som brenner for sitt fag, enten det handler om tradisjon eller innovasjon.Podcasten begynner med et spesielt fokus på Vestlandet – en region som bugner av unike smaker og historier. Men dette er bare starten. Etter hvert vil vi utvide perspektivet og utforske hele Norges og kanskje utlandets mangfold av mat-, drikke- og reiseopplevelser.I Bak Flasken hyller vi både det tradisjonelle, som holder våre rike mat- og drikketradisjoner ved like, og de modige utfordrerne som bringer nye ideer til bordet. Vi dykker dypt inn i samtaler om hva som inspirerer disse personene, og hvordan de skaper opplevelser som gjør en forskjell.Bli med oss når vi åpner en flaske, setter oss ned til en god prat, og utforsker de spennende historiene bak drikke, mat og reiser som gjør Norge til et unikt sted. Nye episoder slippes hver uke – du vil ikke gå glipp av dette! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.