BAK FLASKEN
En podkast av Christian Sørensen - Tirsdager
Kategorier:
12 Episoder
-
Episoder 11 - Alexander Haug - Odelsgut
Publisert: 10.12.2024 -
Reklame for egen podcast: Forsmak på Heine Totlands verden lanseres 2. januar!
Publisert: 4.12.2024 -
Episode 10 - Stig Bareksten - Fra Bergen til Verden!
Publisert: 26.11.2024 -
Episode 9 - Del 2: I kjelleren på Park Hotel Vossevangen med vindirektør Reidar R.R. Johansen
Publisert: 19.11.2024 -
Episode 8 - Del 1: Robert og Reidar fra Park Hotel Vossevangen: Legendarisk Vinkjeller, Voss og Historier
Publisert: 12.11.2024 -
Episode 7 - Arne Hjeltnes - TV-profil, forfatter og formidler av norsk mat, reiseliv og kultur
Publisert: 29.10.2024 -
Episode 6 - Merete Bø - Vinjournalist i DN, podcaster og forfatter
Publisert: 15.10.2024 -
Episode 5: Kristian Vangen – Kjøkkensjefen bak gourmetrestauranten Gaptrast og mat- & vinbaren Bark
Publisert: 1.10.2024 -
Episode 4: Espen Hermansen - Vinansvarlig Michelin-Restauranten Lysverket
Publisert: 17.9.2024 -
Episode 3: Sommelier Sørensen på farten som stuntreporter på Mat- og Siderfestivalen i Bergen
Publisert: 6.9.2024 -
Episode 2: Olav Bleie - Alde sider fra Hardanger
Publisert: 3.9.2024 -
Episode 1: Julie B. Christensen – "Solo" reisende
Publisert: 3.9.2024
1 / 1
Ønsker du å samarbeide. Send mail til [email protected] til Bak Flasken – Podcasten der drikke, mat og reiser møtes i smakfulle samtaler!Er du nysgjerrig på historiene bak de mest smakfulle drikkevarene, de uforglemmelige matopplevelsene og de inspirerende reisene?I Bak Flasken med @sommelier_sorensen tar han deg med på en reise gjennom samtaler med mennesker som brenner for sitt fag. Enten det handler om å bevare tradisjoner eller utfordre konvensjonene med noe helt nytt, dykker vi ned i hva som driver deres lidenskap.Podcasten startet med fokus på Vestlandet – et mekka for unike smaker og historier – men har nå utvidet horisonten. Vi utforsker Norges mangfoldige mat-, drikke- og reiseopplevelser og beveger oss stadig mot nye, spennende destinasjoner, både i Norge og internasjonalt.Her hyller vi både de tradisjonelle håndverkene som bærer arven videre, og de modige innovatørene som skaper noe banebrytende. Sammen åpner vi en flaske, setter oss ned, og lar samtalen flyte mens vi avdekker hva som gjør norsk mat- og drikkekultur så unik.🎙️ Nye episoder slippes jevnlig – bli med oss og oppdag smakene, historiene og menneskene som former en verden av mat, drikke og reise! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.