Episode 16 - Oda Omholt om bærekraft, kjøttproduksjon og helse
Overskudd - En podkast av Sara Lossius & Acast

Oda er lidenskapelig opptatt av alt som har med natur, mat og matkultur å gjøre. Hun er utdannet naturforvalter, organiserer den heløkologiske serveringen til frivillige på Øyafestivalen, prosjektleder for Oslo Mat og Vinmesse som i år går av stabelen 31. mai, hun er styremedlem i ulike forbund, vært med å starte Kooperativet og skriver om natur og mat på bloggen som heter nettopp det: natur og mat.Temaer vi snakker omOdas definisjon av bærekraftHvorfor og hvordan kjøttproduksjon kan være bærekraftigBruken av hele dyretViktigheten av animalsk føde for fertile kvinnerDyrevelferdHelse for dyr og for ossFettsyrebalansen i dyr fra kraftfor vs naturlig fødeKylling og svin og soyaimportOg så får du praktiske tips og triks til hvordan bli en bevisst forbruker Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.