Vinmonopolets podcast
En podkast av Vinmonopolet - Onsdager
397 Episoder
-
Bordeaux - En ganske grundig innføring
Publisert: 12.11.2019 -
Blindsmaking - moden frukt og hint av krydder
Publisert: 5.11.2019 -
Chenin blanc - en grønn drue fra Loire
Publisert: 29.10.2019 -
Vin til vilt
Publisert: 22.10.2019 -
Lytterspørsmål - brennevin til mat
Publisert: 15.10.2019 -
Fatlagring - dette skjer med vinen og slik smaker det
Publisert: 8.10.2019 -
Lytterspørsmål - smaker dyr vin bedre og hvor lenge kan vin stå åpnet?
Publisert: 1.10.2019 -
Blindsmaking - ullvotter og glider
Publisert: 24.9.2019 -
Gewürztraminer - druen som byr på seg selv
Publisert: 17.9.2019 -
Tannat - druen som gir faste og mørke viner
Publisert: 10.9.2019 -
Blindsmaking - Gammel skog
Publisert: 3.9.2019 -
Lytterspørsmål - norsk vin
Publisert: 27.8.2019 -
GG - Tysklands beste viner
Publisert: 20.8.2019 -
Blindsmaking - en blandingsblindings
Publisert: 14.8.2019 -
Lytterspørsmål - Amarone, ripasso og valpolicella
Publisert: 6.8.2019 -
Lytterspørsmål - naturvin
Publisert: 30.7.2019 -
Tokaj - et dypdykk i søt vin
Publisert: 23.7.2019 -
Lytterspørsmål - Australia før og nå
Publisert: 16.7.2019 -
Lytterspørsmål - Franken i Tyskland
Publisert: 9.7.2019 -
Slik blir vin laget - modning og etterbehandling
Publisert: 2.7.2019
Vinmonopolets eksperter, Anne og Niclas, snakker sammen eller med andre om mat og drikke, druer, regioner og ølstiler - og svarer på alle slags spørsmål om øl, vin, brennevin og alkoholfritt. Send gjerne inn spørsmål til [email protected]! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.