Smart forklart

En podkast av SINTEF

Kategorier:

122 Episoder

  1. 98. Automatisering av norske havner

    Publisert: 13.6.2024
  2. 97. Grønn skipsfart

    Publisert: 30.5.2024
  3. 96. Det neste store steget for kunstig intelligens

    Publisert: 16.5.2024
  4. 95. Geotermisk energi: Kan vi benytte oss mer av jordas indre varme?

    Publisert: 2.5.2024
  5. 94. Strålingssensorer: Teknologien som hjelper oss å se det usynlige

    Publisert: 18.4.2024
  6. 93. Sirkulære verdikjeder: Plastsøppel fra oppdrett kan bli en ressurs

    Publisert: 4.4.2024
  7. 92. Overskuddsvarme: Energi som ikke bør gå til spille

    Publisert: 21.3.2024
  8. 91. Mikrobrikker (3:3): Gir treffsikre svar om helsa di på rekordtid

    Publisert: 7.3.2024
  9. 90. Mikrobrikker (2:3): Kunstig intelligens og sensorer med lysets hastighet

    Publisert: 29.2.2024
  10. 89. Mikrobrikker (1:3): De små hjelperne som er enormt viktige for oss

    Publisert: 22.2.2024
  11. 88. Hvordan kan vi bygge ut grønn energi samtidig som vi tar vare på naturen?

    Publisert: 15.2.2024
  12. 87. Redder økosystemer i havet langs kysten

    Publisert: 1.2.2024
  13. 86. Datadrevet oppvarming av bygg

    Publisert: 18.1.2024
  14. 85. Wave Energy (bølgeenergi)

    Publisert: 4.1.2024
  15. 84. Slik kan du få bedre inneklima

    Publisert: 21.12.2023
  16. 83. Hvordan kan vi gjøre velferden til oppdrettslaksen bedre?

    Publisert: 13.12.2023
  17. 82. Kan din neste venn være en chatbot?

    Publisert: 1.12.2023
  18. 81. Batteribranner på gjenvinningsanlegg: Kaster du batterier på riktig måte?

    Publisert: 9.11.2023
  19. 80. Bonusepisode: - Offentlig og privat sektor må våge å bruke KI (direkteopptak fra Digital fremtid)

    Publisert: 3.11.2023
  20. 79. Kampen mot støy kan vinnes med lydgjenkjenning og kunstig intelligens

    Publisert: 28.9.2023

2 / 7

En podkast der du risikerer å bli litt klokere og få litt større tro på fremtiden, med hjelp fra de dyktige forskerne i SINTEF. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.