44 Episoder

  1. Sommerbonus: Knute på ulltråden

    Publisert: 18.8.2023
  2. Sommerbonus: Rotnorsk!

    Publisert: 11.8.2023
  3. Sommerbonus: På dyras vegne

    Publisert: 4.8.2023
  4. Sommerbonus: Adjø solidaritet?

    Publisert: 28.7.2023
  5. Sommerbonus: Ikke vær feig!

    Publisert: 21.7.2023
  6. Sommerbonus: Slipp oss inn!

    Publisert: 14.7.2023
  7. Sommerbonus: Husdyrparadokset

    Publisert: 7.7.2023
  8. Sommerbonus: Matens mørke materie

    Publisert: 30.6.2023
  9. Sommerbonus: Spis det, ikke mist det!

    Publisert: 23.6.2023
  10. #30 - Anders Nordstad: Landbrukets vaktbikkje

    Publisert: 9.6.2023
  11. #29 - Villbrygg: Gode valg er mer enn god smak

    Publisert: 2.6.2023
  12. #28 - Thomas Horne: Å dyrke kultur, ikke kaste mat og hvordan legge sider

    Publisert: 26.5.2023
  13. #27 - Inge Lindseth og Susann Stave om faste og fasteimiterende diett

    Publisert: 19.5.2023
  14. #26 - Camilla Sæbjørnsen: Norsk Gardsost og det norske osteeventyret

    Publisert: 12.5.2023
  15. #25 - Gry Hammer: Dypøkologi, kjærligheten til dyr og hva er bærekraftig kosthold i Norge?

    Publisert: 5.5.2023
  16. #24 - Jørgen Ravneberg: Fra sankekurv til Michelin-restaurant

    Publisert: 28.4.2023
  17. #23 - Ernæringsmamma Maja Skogstad: Markedsføring mot barn, matmakt og skam

    Publisert: 21.4.2023
  18. #22 - Delås gård: Dyrk mat, ikke plen!

    Publisert: 14.4.2023
  19. Råvarer eller ultraprosessert – hvordan skape en bærekraftig matfremtid?

    Publisert: 18.10.2022
  20. #20 - Fra langreist til kortreist ull og tekstil

    Publisert: 3.9.2021

1 / 3

Vil du spise litt sunnere og mer miljøvennlig, men blir forvirret når du står i matbutikken? Det blir vi også. Derfor har vi laget denne podkasten, hvor vi inviterer inn bra folk som gjør mat-Norge litt grønnere og oss litt klokere.  Programledere er Kjersti Skar Staarvik og Lotte Shephard fra magasinet Ren Mat. For annonsering [email protected]