Øre for mat

En podkast av NorgesGruppen

Kategorier:

79 Episoder

  1. Episode 39: Norsk eller utenlandsk kjøtt på grillen i sommer?

    Publisert: 31.5.2021
  2. Episode 38: Corona, trender og handlevaner

    Publisert: 28.4.2021
  3. Episode 37: Annerledesåret 2020

    Publisert: 25.3.2021
  4. Episode 36: Grensehandel - hva gjør vi nå?

    Publisert: 10.6.2020
  5. Episode 35: NorgesGruppen i coronaens tid

    Publisert: 28.4.2020
  6. Episode 34: Slik unngår du å kaste mat i jula

    Publisert: 4.12.2019
  7. Episode 33: Trenger vi all plasten på frukt og grønt?

    Publisert: 20.11.2019
  8. Episode 32: Klimamerking - nyttig for forbruker eller ikke?

    Publisert: 31.10.2019
  9. Episode 31: sukkerkutt for folkehelsen

    Publisert: 25.9.2019
  10. Episode 30: Vareutvalg og pris

    Publisert: 28.8.2019
  11. Episode 29: Matgründerne i Norge

    Publisert: 22.7.2019
  12. Episode 28: Tar vi kaffen for gitt?

    Publisert: 27.6.2019
  13. Episode 27: Vinjerock - sommerens vakreste eventyr

    Publisert: 28.5.2019
  14. Episode 26: Bærekraftig Handel

    Publisert: 2.5.2019
  15. Episode 25: Påsken - høytid for Turistforeningen og ASKO

    Publisert: 5.4.2019
  16. Episode 24: NorgesGruppens ferske års- og bærekraftsrapport

    Publisert: 28.3.2019
  17. Episode 23: bærekraftige nyheter

    Publisert: 18.2.2019
  18. Episode 22 - ny leder i Forbrukerrådet

    Publisert: 8.2.2019
  19. Episode 21 - Handelens Miljøfond

    Publisert: 18.1.2019
  20. Episode 20: julespesial: lokalmat

    Publisert: 10.12.2018

3 / 4

Øre for mat er en podkast fra NorgesGruppen. Det skal handle om mat, mennesker, marked og muligheter. Programleder: konserndirektør Stein Rømmerud.