Øre for mat
En podkast av NorgesGruppen

Kategorier:
79 Episoder
-
Episode 39: Norsk eller utenlandsk kjøtt på grillen i sommer?
Publisert: 31.5.2021 -
Episode 38: Corona, trender og handlevaner
Publisert: 28.4.2021 -
Episode 37: Annerledesåret 2020
Publisert: 25.3.2021 -
Episode 36: Grensehandel - hva gjør vi nå?
Publisert: 10.6.2020 -
Episode 35: NorgesGruppen i coronaens tid
Publisert: 28.4.2020 -
Episode 34: Slik unngår du å kaste mat i jula
Publisert: 4.12.2019 -
Episode 33: Trenger vi all plasten på frukt og grønt?
Publisert: 20.11.2019 -
Episode 32: Klimamerking - nyttig for forbruker eller ikke?
Publisert: 31.10.2019 -
Episode 31: sukkerkutt for folkehelsen
Publisert: 25.9.2019 -
Episode 30: Vareutvalg og pris
Publisert: 28.8.2019 -
Episode 29: Matgründerne i Norge
Publisert: 22.7.2019 -
Episode 28: Tar vi kaffen for gitt?
Publisert: 27.6.2019 -
Episode 27: Vinjerock - sommerens vakreste eventyr
Publisert: 28.5.2019 -
Episode 26: Bærekraftig Handel
Publisert: 2.5.2019 -
Episode 25: Påsken - høytid for Turistforeningen og ASKO
Publisert: 5.4.2019 -
Episode 24: NorgesGruppens ferske års- og bærekraftsrapport
Publisert: 28.3.2019 -
Episode 23: bærekraftige nyheter
Publisert: 18.2.2019 -
Episode 22 - ny leder i Forbrukerrådet
Publisert: 8.2.2019 -
Episode 21 - Handelens Miljøfond
Publisert: 18.1.2019 -
Episode 20: julespesial: lokalmat
Publisert: 10.12.2018
Øre for mat er en podkast fra NorgesGruppen. Det skal handle om mat, mennesker, marked og muligheter. Programleder: konserndirektør Stein Rømmerud.