160 Episoder

  1. All verdens pannekaker

    Publisert: 10.3.2022
  2. Alt du kanskje lurer på om surdeig

    Publisert: 24.2.2022
  3. Hvordan bake et perfekt surdeigsbrød?

    Publisert: 24.2.2022
  4. Hvordan gjør du surdeigstarteren aktiv?

    Publisert: 24.2.2022
  5. Surdeigsstarter: Slik gir du den liv, og holder den i live

    Publisert: 24.2.2022
  6. Risotto

    Publisert: 10.2.2022
  7. Visste du dette om egg?

    Publisert: 27.1.2022
  8. Nyttårsforsetter funker ikke. Her er rådene som virker.

    Publisert: 13.1.2022
  9. Saftig kalkun til festen

    Publisert: 9.12.2021
  10. Nyttårsdessert: Baked Alaska, flambert iskake!

    Publisert: 9.12.2021
  11. Bruk opp restene av julematen!

    Publisert: 9.12.2021
  12. Krisehjelpen som redder julematen

    Publisert: 9.12.2021
  13. Klassikeren karamellpudding

    Publisert: 9.12.2021
  14. Huskereglene til saftig pinnekjøtt

    Publisert: 2.12.2021
  15. Ribbe med sprø svor på 10 minutter

    Publisert: 2.12.2021
  16. Tempering av sjokolade - lag din egen julekonfekt

    Publisert: 2.12.2021
  17. Fløtekarameller på 1-2-3!

    Publisert: 2.12.2021
  18. Charcuterie med bakt brie - superenkel juletapas

    Publisert: 2.12.2021
  19. 7 smarte måter å bruke opp brødet ditt på

    Publisert: 18.11.2021
  20. Butter chicken og nanbrød er perfekt høstmat

    Publisert: 4.11.2021

5 / 8

I Matprat-podden får du vite mer om maten du spiser, og inspirasjon til å kaste deg ut i nye eventyr på kjøkkenet. Matprat-ekspertene gir deg rådene du trenger for å naile det.