46 Episoder

  1. Nasjonaldagslaks på grillen

    Publisert: 10.5.2023
  2. Jordbærcappuchino og pavlova til 17. mai

    Publisert: 3.5.2023
  3. Katsu, gazpacho og Hokksund

    Publisert: 26.4.2023
  4. Ramsløk og russisk rulett

    Publisert: 19.4.2023
  5. Oksehaler, stolpesnerk og matforgiftning

    Publisert: 12.4.2023
  6. Påskemat: egg og lammeskank

    Publisert: 29.3.2023
  7. 8-retters inspirasjonsmiddag

    Publisert: 15.3.2023
  8. The return of bakt potet

    Publisert: 8.3.2023
  9. Flyttepasta, barnekake og Geirs nye vakuumhobby

    Publisert: 1.3.2023
  10. Airfryer og fullstendig mangel på rutiner

    Publisert: 22.2.2023
  11. Fastelavnsboller

    Publisert: 15.2.2023
  12. Indisk krydderfest og butter chicken

    Publisert: 8.2.2023
  13. Lises salatsafari

    Publisert: 1.2.2023
  14. Oppvasklaks og alt det gode du kan tilberede i oppvaskmaskinen

    Publisert: 25.1.2023
  15. Grønnsaksdesserter og Geirs nye koketeknikk

    Publisert: 18.1.2023
  16. All dressed up for 2023

    Publisert: 11.1.2023
  17. Marsipangriseprat

    Publisert: 14.12.2022
  18. Langtidsstekt juleribbe a la Duckelise Flinckihagen

    Publisert: 7.12.2022
  19. Julekonfekt for dummies

    Publisert: 30.11.2022
  20. En veldig takknemlig kalkun til Thanksgiving

    Publisert: 23.11.2022

1 / 3

Lise Finckenhagen har mye å lære Geir Schau om matlaging. Men det Geir har er mot og vilje til å prøve retter han aldri har prøvd før. For hvor galt kan det egentlig gå? Mat & Kjærlighet handler om vår kjærlighet til mat. Her lærer du tips og triks på kjøkkenet, får inspirasjon til nye retter, og en økende tro på at du ikke er den eneste som innimellom ikke får til det du prøver på. For oppskrifter med mer, følg oss på Instagram: @matogkjaerlighet