Mat & Kjærlighet
En podkast av Bauer Media - Onsdager
46 Episoder
-
Nasjonaldagslaks på grillen
Publisert: 10.5.2023 -
Jordbærcappuchino og pavlova til 17. mai
Publisert: 3.5.2023 -
Katsu, gazpacho og Hokksund
Publisert: 26.4.2023 -
Ramsløk og russisk rulett
Publisert: 19.4.2023 -
Oksehaler, stolpesnerk og matforgiftning
Publisert: 12.4.2023 -
Påskemat: egg og lammeskank
Publisert: 29.3.2023 -
8-retters inspirasjonsmiddag
Publisert: 15.3.2023 -
The return of bakt potet
Publisert: 8.3.2023 -
Flyttepasta, barnekake og Geirs nye vakuumhobby
Publisert: 1.3.2023 -
Airfryer og fullstendig mangel på rutiner
Publisert: 22.2.2023 -
Fastelavnsboller
Publisert: 15.2.2023 -
Indisk krydderfest og butter chicken
Publisert: 8.2.2023 -
Lises salatsafari
Publisert: 1.2.2023 -
Oppvasklaks og alt det gode du kan tilberede i oppvaskmaskinen
Publisert: 25.1.2023 -
Grønnsaksdesserter og Geirs nye koketeknikk
Publisert: 18.1.2023 -
All dressed up for 2023
Publisert: 11.1.2023 -
Marsipangriseprat
Publisert: 14.12.2022 -
Langtidsstekt juleribbe a la Duckelise Flinckihagen
Publisert: 7.12.2022 -
Julekonfekt for dummies
Publisert: 30.11.2022 -
En veldig takknemlig kalkun til Thanksgiving
Publisert: 23.11.2022
Lise Finckenhagen har mye å lære Geir Schau om matlaging. Men det Geir har er mot og vilje til å prøve retter han aldri har prøvd før. For hvor galt kan det egentlig gå? Mat & Kjærlighet handler om vår kjærlighet til mat. Her lærer du tips og triks på kjøkkenet, får inspirasjon til nye retter, og en økende tro på at du ikke er den eneste som innimellom ikke får til det du prøver på. For oppskrifter med mer, følg oss på Instagram: @matogkjaerlighet