Jørgen Ravneberg - Kvaliteten på norske råvarer, den norske sesongen, fra oppvaskhjelp til 3* i Paris, det å kjøpe hele dyr, kokkers rolle innen mat og hvordan skille mellom en god eller dårlig råvare

Takk for maten - En podkast av Kristoffer Torheim / heru - Tirsdager

Kategorier:

I ukens episode har jeg besøk av kokk, sanker og forfatter, Jørgen Ravneberg, hvor vi skal snakke om alt rundt norsk mat fra en kokk sitt perspektiv. Vi er innom reisen fra oppvaskhjelp i Alta til 3* Michelin i Paris, kvaliteten på norske råvarer, norsk sesong, kjøtt, fisk & sjømat, hvordan jobbe med norske råvarer i sesong, bærekraft, husmannskost, hvordan skille mellom en god eller dårlig råvarer, hvorfor man burde kjøpe hele eller halve dyr, hvordan lage middag av gode råvarer, til en fornuftig pris, og kokker og rockestjernestatusen. Og sikkert litt til! God fornøyelse!