Homlagarden – Fra egg til økologisk kalkun & kylling i butikk

Takk for maten - En podkast av Kristoffer Torheim / heru - Tirsdager

Kategorier:

Hva skiller egentlig økologisk kylling og kalkun fra det konvensjonelle? 🐔🦃 I denne episoden besøker jeg Homlagarden, Norges eneste økologiske kalkunprodusent og den største på økologisk kylling. Midt i vakre Hardanger møter vi Bjørn som startet gården på 70-tallet, daglig leder og sønnen Brynjolf og Kristine som er ansvarlig for markedet. Vi snakker om alt fra egg til ferdig pakket kalkun & kylling, og er innom temaer som saktevoksende raser, kvalitet, fremtiden til Homlagarden, hva som gjør økologisk produksjon annerledes, hvorfor det er en kamp for å få økologiske produkter ut i markedet - og mye mer.

Så, er du nysgjerrig på hvordan et lite gårdsbruk kan produsere kvalitetskjøtt i stor skala? Eller hvorfor du kanskje bør tenke over hva slags kylling du kjøper til middag? Da må du sjekke ut denne episoden! 🎧✨