146. Vin til påskematen

Jeg kan ingenting om vin - En podkast av Dagens Næringsliv & Acast - Onsdager

Hva skal du drikke til lammecarré, grillpølsene eller Kvikk Lunsjen? Merete og Thomas gir vinanbefalinger til det du skal spise i påsken.Lammekebabhttps://www.dn.no/smak/vin/ch-musar/4-1-201671Ostefondue https://www.dn.no/smak/vin/pirouette-fendant-du-valais/4-1-179144 Lammelårhttps://www.dn.no/smak/vin/lopez-heredia-tondonia-reserva-tinto/4-1-215546Lammecarrehttps://www.dn.no/smak/vin/ch-messile-cassat/4-1-222601Grillpølser  https://www.dn.no/smak/vin/meinklang-burgenland-red/4-1-208024 Kvikk Lunsj og marsipanhttps://www.dn.no/smak/vin/monterinaldi-vin-santo-del-chianti-classico-occhio-di-pernice/4-1-164962Ostesuffléhttps://www.dn.no/smak/vin/rolet-arbois-chardonnay/4-1-226563Retter med egg https://www.dn.no/smak/vin/gobelsburger-gruner-veltliner-lossterassen/4-1-209343https://www.dn.no/smak/vin/gobelsburg-tradition-heritage-cuvee-3-years/4-1-178816 Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.